Clinics van Leonie van Vliet in Assen

image1-1

Op vrijdag 3 september zal het Koopmansplein in Assen vanaf 16u omgedoopt worden tot Urban Athletics-locatie, gericht op het promoten van de sport onder jong en oud. Er zullen clinics gegeven worden door Olympiër Leonie van Vliet en er zal een DJ aanwezig zijn om de sfeer volledig te maken.

De Urban Athletics Series doet jaarlijks tientallen locaties in Nederland aan en tovert stadscentra of centrale locaties om in een atletiekbaan, waar middels clinics en fun de jeugd geïntroduceerd wordt met de atletieksport. De Urban Athletics Series is een samenwerking tussen sportmarketingbureaus Touché, Playmakers, de Atletiekunie en de lokale vereniging. In Assen wordt de invulling van het evenement verzorgd door AAC’61.

Clinics van Leonie van Vliet

Vorige maand maakte Van Vliet nog onderdeel uit van de Nederlandse estafetteploeg in Tokio, maar aanstaande vrijdag geeft ze kinderen sprintclinics op het Koopmansplein. Wil jij leren van deze Olympische sporter, meld je dan aan via onze website en reserveer je plekje tussen 16:00 en 17:00 uur.

Aanmelden 

Vanwege de Corona-maatregelen is het belangrijk dat iedereen die vrijdag 3 september wil meedoen aan de Urban Athletics Series op het Koopmansplein, zich hiervoor aanmeldt. Dat kan via inschrijving op www.urbanathleticsseries.nl. Het is tevens mogelijk om deelname te registreren bij het event zelf. Bij drukte krijgen voor-inschrijvers voorrang op deelname.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp